Skip to main content
Object numberTM_PH290

Insalata Mista

NameProgrammheft XXX
Herausgeber*in (gegründet 1951)
Redaktion (geboren 1968)
Fotograf*in (geboren 1958)
Date1998
DescriptionEnthält Texte aus:
Biblia Sacra. Vulgatae editionis, München/Landshut 1853.
Harald Friedl (Hrsg.): Die Tiefe der Tinte, Salzburg 1990.
Adolph Freiherr von Knigge: Über den Umgang mit Menschen, Frankfurt/M. 1977.
Gottfried Wilhelm Leibniz: Sämtliche Schriften und Briefe, Berlin 1987
Wolfgang Bauer: Werke, Graz/Wien 1989.
Konrad Bayer: Das Gesamtwerk, Reinbek bei Hamburg 1966.
Gerhard Rühm: Die Wiener Gruppe, Reinbek bei Hamburg 1967.
Gerhard Rühm: Ophelia und die Wörter. Gesammelte Theaterstücke 1954-1971, Neuwied/Darmstadt 1972.
Günter Mattei: Schumanns Barbuch, München 1984.
Klassifikation(en)
Curatorial Remarks3 Exemplare: 53 Seiten : Fotos
KlassifizierungProgrammheft
Copyright DigitalisatDigitalisat Programmheft: Theatermuseum Düsseldorf
Department TM Sammlungen
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Düsseldorfer Schauspielhaus
1998
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Düsseldorfer Schauspielhaus
2019
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
ca. 1955-2009
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Düsseldorfer Schauspielhaus
1987
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Düsseldorfer Schauspielhaus
1998
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Düsseldorfer Schauspielhaus
1999
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Deutsche Oper am Rhein
2019
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Düsseldorfer Schauspielhaus
1997
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Düsseldorfer Schauspielhaus
2014
[[missing key: :media.image-unavailable-label]]
Düsseldorfer Schauspielhaus
2014
Some parts of the objects made accessible on d:kult online are historical documents that may contain offensive language, derogatory and discriminatory terms and messages. The institutions in the network are responsible for the content shown on the d:kult online collection platform and endeavour to treat the content presented online with sensitivity. I agree